CHAMPARLOUX.FOTO`S 056Maxime Cortay schreef mij:

Nous avons commencé les vendanges le 31 août sous un soleil qui à eté présent durant toute la période des vendanges, les vinifications se terminent doucement. Le millésime est exceptionnel avec des raisins trés mûrs, sans pourritures avec beaucoup de Sucre, les vins sont colorés et charpentés.

Wij zijn met oogsten begonnen op 31 augustus, de zon scheen gedurende de gehele oogst. De vinificatie(wijnmaken) is bijna klaar. Het is een exceptioneel wijnjaar met zeer rijpe druiven zonder rot en met veel druivensuikers, de  wijnen zijn rijk van kleur en goed van structuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.